Sony14 Napisano 15 września 2017 Udostępnij Napisano 15 września 2017 Poszukuję boomboxa do pracy na hale, pytanie co sądzicie o takim? http://allegro.pl/duzy-boombox-cd-mp3-aux-kaseta-pilot-12m-cy-gw-i6001214982.html. Ew. Jakiś inny godny uwagi? Do 160 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 17 września 2017 Udostępnij Napisano 17 września 2017 Bardzo dobre urządzenia robi Makita. Szukaj pod tytułem radio budowlane. Nie jest szczyt audio, ale na warunki budowlane, czy hale powinno być dobrze. Są to urządzenia mono, masywnie zbudowane, zabezpieczone przed pyłem, na akumulator. Kolega miał takie. Nowy akumulator wystarczał na około 5-6 godzin głośnego grania. Liczyć trzeba się z tym, że wydatek będzie większy. Radio w Niemczech kosztowało - jakieś 8 lat temu coś około 150 euro. Używane widziałem na olx od 300 zł w górę. Polecam - poniżej zdjęcie poglądowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 września 2017 Udostępnij Napisano 20 września 2017 Tego urządzenia nie znam, wygląda ciekawie do tego typu przeznaczenia. Ale boom box na pewno żaden nie. Jest problem aby nagłośnił 20m co dopiero hale. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts