Wiktor234 Napisano 3 października 2017 Udostępnij Napisano 3 października 2017 Witam, jestem przy zakupie nowego sprzętu. Moim ostatni zestaw był złożony z głośników JBL ES80. Jestem bardzo zadowolony ale niestety wyprowadziłem się i zostawiłem głośniki. Stąd moje pytanie. Mam pokój 15m2 i potrzebuje głośników do 1500 złotych. Tyłku JBL Studio 230 albo Boston Acoustic A26. Chciałbym żeby wzmacniacz był razem z CD lub z tej samej firmy, żeby to ładnie wyglądało. Ten zestaw tez do około 2500 złotych. Widziałem bardzo fajny zestaw Marantz PM5005 i CD5005. Słyszałem ze wzmacniacz pasuje do Bostonow, ale tez może byc do JBL. Proszę o odpowiedz i może doradzanie czegoś innego. Budżet na wszystko to Max 4500 złotych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 października 2017 Udostępnij Napisano 3 października 2017 Nie pasuje. To jeden dystrybutor i tyle. Dlatego często są zestawianie razem. Bostonu potrzebują mocy której nie ma marantz. Jak zestaw marantza to tannoy Jak Bostony to nad. Ja z kolei obstawial bym yamahe as501 z cds300 oraz heco 500 do tego. Zapraszam cię na odsłuch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor234 Napisano 3 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2017 I ta propozycja będzie dobra do muzyki ktorej słucham? Jest to głównie rock. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi Szczecin Napisano 3 października 2017 Udostępnij Napisano 3 października 2017 Również obstawiałbym A-S501 z CD-S300. Do tej powierzchni wybrałbym jednak kolumny podstawkowe, typu Indiana Line Tesi 261, ELAC Debut B6, bądź trochę bardziej amerykańskie w naturze PSB Imagine XB. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 października 2017 Udostępnij Napisano 4 października 2017 Moim zdaniem ta Yamaha z heco zagra ci na prawdę dobrze w rocku i innych dynamiczniejszych kawałkach. Ale nie ryzykuj. Przed zakupem wypożyczyć od nas zestaw i już Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi Szczecin Napisano 4 października 2017 Udostępnij Napisano 4 października 2017 Z PSB też zagra na prawdę dobrze w rocku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 października 2017 Udostępnij Napisano 4 października 2017 Ja obstawiam podłogowki koledzy podstawki. Kolejna rzecz która musisz sprawdzić sam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts