Laker560 Napisano 9 października 2017 Udostępnij Napisano 9 października 2017 (edytowany) Witam . Mam jakiś chyba spoko wzmacniacz , oraz głośniki do niego ale problem w tym że nie umiem go podłączyć Jakich kabli potrzebuję ? I jak to wszystko podłączyć pod głośniki i telefon/komputer ? Mam też do tego taki jakiś zwitek kabli. Na drugim screenie praktycznie nic nie widać więc napisze wszystko co pisze nad wejściami od lewej : phono , tuner , cd , aux , play ,record , Speakers b (R +/- L -/+) , active , speakers A ( R L ) Edytowano 9 października 2017 przez Laker560 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 października 2017 Udostępnij Napisano 9 października 2017 Ale ci się przyfarcilo! Sprzedam loewe? Już nie jeden "prezes" ci zazdrości A tak poważnie. To potrzebujesz kable głośnikowe których w tym zwitku nie ma. Do połączenia z kompem, TV, konsola i innymi dziadostwami potrzebujesz daca:) Nie ma za co☺ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laker560 Napisano 10 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2017 Ten "dac"... dałbyś jakiś przykładowy na allegro albo jakimś sklepie hifi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 października 2017 Udostępnij Napisano 10 października 2017 Nowy tani Cambridge dac 100 Używane musical fidelity vdac. Lub do konsoli i tv fioo dac jako po prostu żeby był a do kompa Dragonfly. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laker560 Napisano 10 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2017 A jakbym chciał puszczać muzykę z telefonu , to który mam kupić ? I jakiś kabel do tego.. ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laker560 Napisano 10 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2017 (edytowany) A coś takiego ? chodzi mi o jak najnizsze koszty ponieważ jestem nie pełnoletni i ogranicza mnie fundusz. lub takiego Edytowano 10 października 2017 przez Laker560 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 października 2017 Udostępnij Napisano 11 października 2017 Jeśli nie potrzebujesz USB to weź DAC Fioo za 110 zł z allegro. Jest lepszy. A z telefonu nie uraczysz DACa. Tu albo odbiornik BT z APTX za 130 zł albo najprostszy kabel JACK-CHINCH Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laker560 Napisano 11 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 października 2017 Czyli jak chce podłączyć jack'iem , wystarczy tylko ten kabel ? To jak to wszystko popodłączać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 października 2017 Udostępnij Napisano 12 października 2017 ?? Jeśli masz te kable to podłącz na razie bez tych dacow. Zobaczysz czy jesteś zadowolony z dźwięku. Jak nie to będziemy myśleć o czymś dodatkowym. Zgoda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts