_Michał_ Napisano 26 października 2017 Udostępnij Napisano 26 października 2017 Witam. Generalnie chciałbym zakupić jakieś słuchawki douszne/dokanałowe, będą służyć głównie do słuchania muzyki, ale też do grania w gry na laptopie Kwota jaką mogę wydać to około 100 zł. Patrzyłem na JBL z serii t, ale nie wiem czy któreś są godne polecenia. Jak macie jakieś konkretne propozycje to walcie śmiało, z góry dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 6 listopada 2017 Udostępnij Napisano 6 listopada 2017 Sennheiser też będzie ok https://sklep.rms.pl/sennheiser-mx-375-mx375-sluchawki-douszne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 6 listopada 2017 Udostępnij Napisano 6 listopada 2017 A ja bym raczej zwrócił uwagę na XIAOMI HYBRID IRON. Świetnie wykonane i o dobrym brzmieniu słuchawki hybrydowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts