Wiesław Nesteruk Napisano 31 października 2017 Udostępnij Napisano 31 października 2017 Witam. Jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość . Pomieszczenie około 15m2. Rodzaj muzyki rock funk jazz. Posiadam kolumny Arcus tm 65. Jaki wzmacniacz w kwocie jak w tytule polecacie do tych wiekowych kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 października 2017 Udostępnij Napisano 31 października 2017 Grały z czymś do tej pory? Czy dopiero je kupiłeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiesław Nesteruk Napisano 31 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2017 Grały z Onkyo integra 8250 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 listopada 2017 Ok widzę że trzeba ciągnąć cie za język. No i jak grały? Czego brakowało? Co chcesz zmienić? W jaką barwę pójść? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiesław Nesteruk Napisano 1 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 listopada 2017 (edytowany) Przepraszam. Grały jak dla mnie prawie zadowalająco. Brakowało dynamiki w basie (jak na moje laickie ucho). Aby uzyskać w miarę dobry bas musiałem regulować tonami niskimi. Wzmacniacz musiałem oddać bratankowi w prezencie. W związku z tym jestem zmuszony kupić inny. Pomyślałem więc że można lepiej aby nie powtarzać błędu. Zdaje sobie sprawy, że kolumny nie najwyższych lotów jednak może da się z nich wycisnąć trochę więcej. Reasumując: Wysokie i średnie ok. Braki w basie - mało dynamiki Lepiej wytłumaczyć nie potrafię. Edytowano 1 listopada 2017 przez Wiesław Nesteruk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 listopada 2017 No to albo Harman hk 680 Albo Pioneer 767 Albo wyższe Onkyo 8850 na przykład. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiesław Nesteruk Napisano 2 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 listopada 2017 Dziękuję. Pioneer 767? Nie znalazłem nigdzie żadnego info. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 listopada 2017 Udostępnij Napisano 2 listopada 2017 757, Literówka Niższy model 656 też. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts