szra_ma Napisano 19 listopada 2017 Udostępnij Napisano 19 listopada 2017 Witam! Jak w temacie, poszukuję taniego i grającego lepiej niż głośniki w telewizorze zestawu. Zdaję się na waszą fachowość i życzliwość, budżet jakim dysponuję to maksymalnie 2500zł. Poszukuję amplitunera sieciowego stereo i 2 kolumn, jedyne na czym mi zależy to aby dźwięk był przyzwoity przy stosunkowo niskiej głośności, kto ma małe dzieci i mieszka w bloku to wie o co chodzi;) Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczubik Napisano 19 listopada 2017 Udostępnij Napisano 19 listopada 2017 Przed chwilą, szra_ma napisał: Witam! Jak w temacie, poszukuję taniego i grającego lepiej niż głośniki w telewizorze zestawu. Zdaję się na waszą fachowość i życzliwość, budżet jakim dysponuję to maksymalnie 2500zł. Poszukuję amplitunera sieciowego stereo i 2 kolumn, jedyne na czym mi zależy to aby dźwięk był przyzwoity przy stosunkowo niskiej głośności, kto ma małe dzieci i mieszka w bloku to wie o co chodzi;) Z góry dziękuję i pozdrawiam. Hej, proponuję napisać post wg.wytycznych znajdujących się na pierwszej stronie gdzie jest instrukcja- "jak napisać swojego pierwszego posta". Myślę, że wtedy odzew na Twojego posta będzie szerszy,pozdr:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 listopada 2017 Jaką wielkość pomieszczenia? Kiedy powinny podłogowe czy podstawkowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szra_ma Napisano 20 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2017 2 godziny temu, S4Home napisał: Jaką wielkość pomieszczenia? Kiedy powinny podłogowe czy podstawkowe? Salon z aneksem kuchennym o powierzchni 34m2, nie ma znaczenia czy podłogowe czy na podstawce. Niestety wszędzie mam gresy i akustyka pomieszczenia leży także nie spodziewam się cudów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 listopada 2017 34 m to tylko podłogowe. Biorąc pod uwagę że i tak masz twarde powierzchnię to faktycznie nie idź w nic lepszego bo to nie ma sensu. Pioneer sxn30. + Polk audio t50. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts