Agnieszka Napisano 6 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2017 24 minuty temu, S4Home napisał: Agnieszka nie chce mojej tylko waszej pomocy. Weźcie jej pomóżcie. Please. Piotrek Dzięki Piotrek za wszystkie cenne rady. Doceniam na prawdę ?. Chce ten temat już zakończyć bo ciągnie się za mna od dwóch miesięcy i jestem nim po prostu zmęczona.Gdybym wiedziała że to taki kosmiczny wysiłek to chyba przewaliłabym kasę na ciuchy itp/żarcik ?/. Pozdrawiam i z całego serca wszystkim polecę to forum bo z pewnością są tu super ludzie z ogromną wiedzą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomash Napisano 6 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2017 Agnieszka, mi S4Home pomógł przy używanym sprzęcie i pomimo braku odsłuchu jestem zadowolony. Ty kupujesz nowy i masz możliwość posłuchać go w domu. Skorzystaj z tego. Bo po zakupie w ciemno możesz być niemiło zaskoczona. A wtedy pakowanie, odsyłanie. A nóż coś się uszkodzi i nie przyjmą itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 6 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2017 Nie męczcie Agnieszki , chce kupić zwykły dobrze grający sprzęt , odsłuchy więcej mogą zakręcić w głowie , a jak kupi coś optymalnego i tak będzie zadowolona Tak więc bierz co Ci odpowiada , na forum każdy poleci to co sam wybrał tak więc 50/50 , wybór jak rzut monetą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2017 To już weź to co słuchałaś. Yamaha + bowersy. To znasz. Jest okej dźwięku? To wynegocjuj dobra niższą cenę i bierz Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koroner Napisano 8 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2017 Chwal się Agnieszka na czym stanęło i jakie wrażenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts