Ropuszka Napisano 29 stycznia Napisano 29 stycznia Ok już mniej więcej jestem wstępnie zdecydowany zostały 2 opcje 1.Zensor 5 - Czy to faktycznie ma więcej basu niż te ELACki ? Poczytałem i piszą, że raczej do kina domowego ... ? 2. Dynavoice Definition DM-6 ale na logikę podłogowe w.w powinny być mocniejsze ? Odpisz, cytując
Ropuszka Napisano 29 stycznia Napisano 29 stycznia 10 godzin temu, Artur Charicki napisał: Na pewno nie zmieniaj Yamahy na 303d bo to Ci nic nie da w stosunku do obecnej. Kup używkę 803 lub po prostu as 701 i do tego WiiM mini. To będzie progres I jeszcze pytanie o to wiim audio - Czy odczuje różnicę jak podepnę to auxem do wzmacniacza i puszcze muzykę z tidala. Teraz puszczam muzykę z YouTube lub Spotify przy konfiguracji: ps5 do monitora przez hdmi i z monitora auxem do wzmacniacza. Bo jak to ma sporo zmienić to klaruje mi się pomysł Kupić tego WIIM Mini Następnie kolumny te Dynavoice Definition DM-6 I zmienić wzmacniacz na as 701 Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 29 stycznia Napisano 29 stycznia (edytowany) Jak zmienisz wzmacniacz na 701 to wyjdziesz z WiiM cyfrowo prosto do wzmacniacza. Jeśli będziesz chciał podłączyć WiiM do swojej obecnej Yamahy to streamer ma aux out i z niego wyjdziesz do RCA wzmacniacza. Z tv czy konsoli dźwięk prawie zawsze jest kiepskiej jakości. Edytowano 29 stycznia przez Artur Charicki Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia Dnia 29.01.2025 o 15:16, Ropuszka napisał: 1.Zensor 5 - Czy to faktycznie ma więcej basu niż te ELACki ? Poczytałem i piszą, że raczej do kina domowego ... ? nie Dnia 29.01.2025 o 15:16, Ropuszka napisał: 2. Dynavoice Definition DM-6 ale na logikę podłogowe w.w powinny być mocniejsze ? mocniejsze? W sensie bardziej basowe? Głośniejsze? Co mocniejsze? Odpisz, cytując
Misio38 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowany) Cena - niecałe 60 tys za parę / jakość: Edytowano 22 godziny temu przez Misio38 1 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Czepiasz się, wszak Główny Recenzent PL z nich korzysta. Odpisz, cytując
Recommended Posts