Ropuszka Napisano wczoraj o 14:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:16 Ok już mniej więcej jestem wstępnie zdecydowany zostały 2 opcje 1.Zensor 5 - Czy to faktycznie ma więcej basu niż te ELACki ? Poczytałem i piszą, że raczej do kina domowego ... ? 2. Dynavoice Definition DM-6 ale na logikę podłogowe w.w powinny być mocniejsze ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropuszka Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 10 godzin temu, Artur Charicki napisał: Na pewno nie zmieniaj Yamahy na 303d bo to Ci nic nie da w stosunku do obecnej. Kup używkę 803 lub po prostu as 701 i do tego WiiM mini. To będzie progres I jeszcze pytanie o to wiim audio - Czy odczuje różnicę jak podepnę to auxem do wzmacniacza i puszcze muzykę z tidala. Teraz puszczam muzykę z YouTube lub Spotify przy konfiguracji: ps5 do monitora przez hdmi i z monitora auxem do wzmacniacza. Bo jak to ma sporo zmienić to klaruje mi się pomysł Kupić tego WIIM Mini Następnie kolumny te Dynavoice Definition DM-6 I zmienić wzmacniacz na as 701 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowany) Jak zmienisz wzmacniacz na 701 to wyjdziesz z WiiM cyfrowo prosto do wzmacniacza. Jeśli będziesz chciał podłączyć WiiM do swojej obecnej Yamahy to streamer ma aux out i z niego wyjdziesz do RCA wzmacniacza. Z tv czy konsoli dźwięk prawie zawsze jest kiepskiej jakości. Edytowano 23 godziny temu przez Artur Charicki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts