kajtek99 Napisano 19 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2017 Witam. Bardzo proszę o sugestie, które z tych kolumn będą dla mnie lepsze. Szczegóły moich preferencji są w tym temacie: 1. Magnat Quantum 677- na które już byłem w 99% zdecydowany ale pojawił się temat: 2. STX ELECTRINO 250- o których sporo dobrego w sieci Pozdrawiam Artur. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oxywie Napisano 19 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2017 Znów Polska - Niemcy... Kiedy to się skończy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Pelka Napisano 20 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2017 Ja mam Electrino 250 spięte z NC-50DAB i jestem mega zadowolony. Grają bardzo precyzyjnie, dynamicznie i lekko. Wyglądają też na sporo droższe niż były:)Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2017 14 godzin temu, Oxywie napisał: Znów Polska - Niemcy... Kiedy to się skończy ? Ten Niemiec to taki trochę jak Klose lub Podolski A które wybrać , to najlepiej jak mógł byś sam porównać. Nawet jeśli ktoś miał możliwość posłuchać obu to niekoniecznie jego wybór musi być identyczny z Twoim. Do tego istotne jak zagra to właśnie z Twoim sprzętem i w Twoim pokoju. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtek99 Napisano 21 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Dnia 20.12.2017 o 14:26, MobyDick napisał: Ten Niemiec to taki trochę jak Klose lub Podolski A które wybrać , to najlepiej jak mógł byś sam porównać. Nawet jeśli ktoś miał możliwość posłuchać obu to niekoniecznie jego wybór musi być identyczny z Twoim. Do tego istotne jak zagra to właśnie z Twoim sprzętem i w Twoim pokoju. Wiem, że tak powinno to wyglądać ale nie mam możliwości przeprowadzenia takiego porównania...i zamiast liczyć na sugestie sprzedawców wolę liczyć na Wasz profesjonalizm i fachowe doradztwo......qrcze ciężko samemu się zdecydować..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 No to napisz do jakiego wzmacniacza podłączysz kolumny , jaki rodzaj brzmienia preferujesz i do jak dużego pomieszczenia je wstawisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtek99 Napisano 21 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 13 minut temu, MobyDick napisał: No to napisz do jakiego wzmacniacza podłączysz kolumny , jaki rodzaj brzmienia preferujesz i do jak dużego pomieszczenia je wstawisz. Wszystko opisałem w linku zamieszczonym w pierwszym poście tego tematu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 No to stawiał bym bardziej na Magnaty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oxywie Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Niemcy !!! Chwalę jak każdy Polak, bo posiadam .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Przy wzmacniaczu mocniej eksponującym najniższe dźwięki i preferencjach do mocniej zaznaczonej góry STX mogły by okazać się lepszym wyborem. Magnaty powinny zabrzmieć potężniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts