kajtek99 #1 Napisano 19 grudnia 2017 Witam. Bardzo proszę o sugestie, które z tych kolumn będą dla mnie lepsze. Szczegóły moich preferencji są w tym temacie: 1. Magnat Quantum 677- na które już byłem w 99% zdecydowany ale pojawił się temat: 2. STX ELECTRINO 250- o których sporo dobrego w sieci Pozdrawiam Artur. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oxywie #2 Napisano 19 grudnia 2017 Znów Polska - Niemcy... Kiedy to się skończy ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek Pelka #3 Napisano 20 grudnia 2017 Ja mam Electrino 250 spięte z NC-50DAB i jestem mega zadowolony. Grają bardzo precyzyjnie, dynamicznie i lekko. Wyglądają też na sporo droższe niż były:)Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #4 Napisano 20 grudnia 2017 14 godzin temu, Oxywie napisał: Znów Polska - Niemcy... Kiedy to się skończy ? Ten Niemiec to taki trochę jak Klose lub Podolski A które wybrać , to najlepiej jak mógł byś sam porównać. Nawet jeśli ktoś miał możliwość posłuchać obu to niekoniecznie jego wybór musi być identyczny z Twoim. Do tego istotne jak zagra to właśnie z Twoim sprzętem i w Twoim pokoju. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek99 #5 Napisano 21 grudnia 2017 Dnia 20.12.2017 o 14:26, MobyDick napisał: Ten Niemiec to taki trochę jak Klose lub Podolski A które wybrać , to najlepiej jak mógł byś sam porównać. Nawet jeśli ktoś miał możliwość posłuchać obu to niekoniecznie jego wybór musi być identyczny z Twoim. Do tego istotne jak zagra to właśnie z Twoim sprzętem i w Twoim pokoju. Wiem, że tak powinno to wyglądać ale nie mam możliwości przeprowadzenia takiego porównania...i zamiast liczyć na sugestie sprzedawców wolę liczyć na Wasz profesjonalizm i fachowe doradztwo......qrcze ciężko samemu się zdecydować..... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #6 Napisano 21 grudnia 2017 No to napisz do jakiego wzmacniacza podłączysz kolumny , jaki rodzaj brzmienia preferujesz i do jak dużego pomieszczenia je wstawisz. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek99 #7 Napisano 21 grudnia 2017 13 minut temu, MobyDick napisał: No to napisz do jakiego wzmacniacza podłączysz kolumny , jaki rodzaj brzmienia preferujesz i do jak dużego pomieszczenia je wstawisz. Wszystko opisałem w linku zamieszczonym w pierwszym poście tego tematu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #8 Napisano 21 grudnia 2017 No to stawiał bym bardziej na Magnaty. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oxywie #9 Napisano 21 grudnia 2017 Niemcy !!! Chwalę jak każdy Polak, bo posiadam .... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #10 Napisano 21 grudnia 2017 Przy wzmacniaczu mocniej eksponującym najniższe dźwięki i preferencjach do mocniej zaznaczonej góry STX mogły by okazać się lepszym wyborem. Magnaty powinny zabrzmieć potężniej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach