TomW6 Napisano 12 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2021 Cześć. Mam podobny problem, ale nie tyczy się Spotify, a Bluetooth. W AMP Yamaha 602 przy słuchaniu z każdego źródła (telefon, TV) zrywa na ułamek sekundy dźwięk. Dziej się to nieregularnie, lecz systematycznie. Może ktoś miał podobny problem ? Dzięki za odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2021 19 godzin temu, TomW6 napisał: Cześć. Mam podobny problem, ale nie tyczy się Spotify, a Bluetooth. W AMP Yamaha 602 przy słuchaniu z każdego źródła (telefon, TV) zrywa na ułamek sekundy dźwięk. Dziej się to nieregularnie, lecz systematycznie. Może ktoś miał podobny problem ? Dzięki za odpowiedź. Jaka jest odegłość ? Czy coś stoi pomiędzy źródłem a odbiornikiem? Masz jakieś jonizatory itp w domu? Ile masz WiFi w pomieszczeniu? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomW6 Napisano 13 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2021 25 minut temu, S4Home napisał: Jaka jest odegłość ? Czy coś stoi pomiędzy źródłem a odbiornikiem? Masz jakieś jonizatory itp w domu? Ile masz WiFi w pomieszczeniu? Piotr Odległość to max 2 m (TV - 1 m). Nie ma nic pomiędzy odbiornikami. Jest router do WiFi i to tylko tyle.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts