S4Home Napisano 18 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2018 1. Do amplitunera podłącza się go klasycznie. 2. Jest to kwestia ustawień. Możesz wybrać tak, że gra tylko w kinie, a w stereo milczy. Może być też ustawiony tak, że gra cały czas. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Rob Napisano 18 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 2018 59 minut temu, S4Home napisał: jest to kwestia ustawień. Możesz wybrać. Ze gra tylko w kinie , w stereo milczy. Może być też ustawiony tak że gra cały czas. To się ustawia w amplitunerze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2018 Dokładnie tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Rob Napisano 22 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 stycznia 2018 Czy Anthem MRX-310 ma możliwość odtwarzania plików audio flac bezpośrednio z pendrive (dysku zewn)? Jeśli tak - czy taki dźwięk będzie gorszej jakości niż np przesyłany za pośrednictwem DACa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2018 Nie, nie ma takiej możliwości. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Rob Napisano 20 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2018 Anthem mrx-310 nie jest już produkowany, stąd pozostałe egzemplarze są w wyprzedaży, otrzymałem dosyć dobrą ofertę na interesujący mnie sprzęt: Anthem MRX 310 - 2999zł REL T5i - 2400zł FOCAL 706 (czarne) - 2000zł/para czy któraś z branż obecnych na forum, jest mi w stanie zaproponować zbliżoną cenę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts