Sławomir Czarnecki Napisano 9 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2023 2 godziny temu, nicrem napisał: Zakładam rodzinkę hfiplus, dołączysz? Miałbym miejsce, zapraszam Witam. Tidal HiFi Plus długoterminowo dołączę chętnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicrem Napisano 9 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2023 1 godzinę temu, Sławomir Czarnecki napisał: Witam. Tidal HiFi Plus długoterminowo dołączę chętnie Póki co mam 3 osoby Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicrem Napisano 10 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2023 Dnia 31.05.2023 o 12:23, Paweu napisał: W takim razie jestem chętny dołączyć do grupy Tidal HiFi Plus długoterminowo, jeśli ktoś ma miejsce, proszę o kontakt. Będę zakładać HiFi plus rodzina, chętny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicrem Napisano 10 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2023 Dnia 12.10.2023 o 17:50, vanderer napisał: witam , również szukam Tidal Family Hi-Fi Plus Jeżeli ktoś ma proszę o info Miałbym miejsce, zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweu Napisano 10 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2023 4 godziny temu, nicrem napisał: Będę zakładać HiFi plus rodzina, chętny? Dziękuję, jestem już w rodzinie, powodzenia! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulgoc61 Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 Witam. Posiadam wolne miejsce w Tidal +(polska dystrybucja). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieniu26 Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 (edytowany) Witam Tidal Hi-fi Plus. PL 2 miejsca Tylko długoterminowe Uczciwie koszta dzielone na 6 (po 10zł) wieniu26@gmail.com Edytowano 11 grudnia 2023 przez wieniu26 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, wieniu26 napisał: Witam Tidal Hi-fi Plus. PL 2 miejsca Tylko długoterminowe Uczciwie koszta dzielone na 6 (po 10zł) wieniu26@gmail.com Cześć, napisałem na maila. Ewentualnie tutaj możemy popisać, jestem zainteresowany dołączeniem. Edytowano 11 grudnia 2023 przez lukluk71 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławomir Czarnecki Napisano 12 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2023 Witam Jestem zainteresowany 2 osoby długoterminowo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieniu26 Napisano 12 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2023 Dnia 11.12.2023 o 07:19, wieniu26 napisał: Witam Tidal Hi-fi Plus. PL 2 miejsca Tylko długoterminowe Uczciwie koszta dzielone na 6 (po 10zł) wieniu26@gmail.com Nieaktualne jest komplet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wision211 Napisano 12 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2023 Dnia 11.12.2023 o 07:19, wieniu26 napisał: Witam Tidal Hi-fi Plus. PL 2 miejsca Tylko długoterminowe Uczciwie koszta dzielone na 6 (po 10zł) wieniu26@gmail.com Wczoraj pisałem na maila, załapałem się jeszcze?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulgoc61 Napisano 12 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2023 Dnia 11.12.2023 o 01:03, bulgoc61 napisał: Witam. Posiadam wolne miejsce w Tidal +(polska dystrybucja). Uściślając jest to Tidal HiFi+ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wision211 Napisano 14 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2023 Dnia 12.12.2023 o 23:32, bulgoc61 napisał: Uściślając jest to Tidal HiFi+ Ja jestem chętny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulgoc61 Napisano 14 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2023 Dnia 12.12.2023 o 23:32, bulgoc61 napisał: Uściślając jest to Tidal HiFi+ Jest jużkomplet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Dano Napisano 1 stycznia Udostępnij Napisano 1 stycznia Cześć, Chętnie dołączę do HiFi Plus Family. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Chęć Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia Również dołączę do Hifi+, ustawiam przelew comiesięczny, więc nie ma problemu ze ściganiem za płatności Proszę o wiadomość priv. Z góry dzięki. Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia Dnia 1.01.2024 o 22:05, Rafał Dano napisał: Cześć, Chętnie dołączę do HiFi Plus Family. Jak coś to jestem jako trzeci chętny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁOBUZ Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia Również chętnie dołączę, jak coś pisać na pajacor1@gmail.com Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek268 Napisano 8 stycznia Udostępnij Napisano 8 stycznia mam jedno wolne miejsce w TIDAL family HIFI plus. Najlepiej szukam osoby która na dłużej zagości. Proszę pisać pw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek268 Napisano 8 stycznia Udostępnij Napisano 8 stycznia 5 godzin temu, slawek268 napisał: mam jedno wolne miejsce w TIDAL family HIFI plus. Najlepiej szukam osoby która na dłużej zagości. Proszę pisać pw. Nieaktualne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek11 Napisano 9 stycznia Udostępnij Napisano 9 stycznia Zwolniło się jedno miejsce w rodzince HiFi Plus. Chętnych proszę o kontakt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wision211 Napisano 9 stycznia Udostępnij Napisano 9 stycznia 5 godzin temu, Grzesiek11 napisał: Zwolniło się jedno miejsce w rodzince HiFi Plus. Chętnych proszę o kontakt. Chętnie dołączę jeśli jeszcze wolne.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_Wal Napisano 10 stycznia Udostępnij Napisano 10 stycznia (edytowany) Chętnie podłączę się pod HiFi Plus na stałe lub b. długo. Przysłowiowe: ktoś, coś? Edytowano 10 stycznia przez Mar_Wal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁOBUZ Napisano 10 stycznia Udostępnij Napisano 10 stycznia Wolne 2 konta na HiFi Plus pisac na pajacor1@gmial.com Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁOBUZ Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia Dnia 10.01.2024 o 09:45, Mar_Wal napisał: Chętnie podłączę się pod HiFi Plus na stałe lub b. długo. Przysłowiowe: ktoś, coś? Mam wolne 2 miejsca pisać na pajacor1@gmail.com Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts