koper Napisano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2021 Ja juz mam komplet. Dzieki za oferty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki Napisano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2021 4 godziny temu, Aprox napisał: Jestem chętny na dołączenie do rodzinki i otwarty na propozycje 😁 Jak jesteś jeszcze chętny, to zapraszam na priv. Cena 10 zł za miesiąc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Project Napisano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 Jak jesteś jeszcze chętny, to zapraszam na priv. Cena 10 zł za miesiąc.Jeszcze aktualne ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanGTG Napisano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 14 godzin temu, niki napisał: Jak jesteś jeszcze chętny, to zapraszam na priv. Cena 10 zł za miesiąc. ja tez chetny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki Napisano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2021 Dnia 22.04.2021 o 11:55, Project napisał: Dnia 21.04.2021 o 21:50, niki napisał: Jak jesteś jeszcze chętny, to zapraszam na priv. Cena 10 zł za miesiąc. Jeszcze aktualne ? Czekam za jedną decyzją. Jak będzie miejsce wolne, to dam znać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikhael Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 Z chęcią dołączę, czy ktoś ma wolne miejsce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 Jeżeli ktoś jest zainteresowany dodaniem do konta, to mam jeszcze wolny jeden slot. Zapraszam do kontaktu na priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bpolite Napisano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2021 Cześć, jestem chętny na dołączenie do planu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamlacz Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 Cześć. Dołączę chętnie do rodzinki Tidal Hi-Fi, długoterminowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magnus88 Napisano 16 maja 2021 Udostępnij Napisano 16 maja 2021 Cześć, również chętnie dołączę do Tidal HiFi Family. Najlepiej długoterminowo. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 maja 2021 Udostępnij Napisano 16 maja 2021 Jeszcze jednego wam brakuje 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Litwin Napisano 16 maja 2021 Udostępnij Napisano 16 maja 2021 Witam, zdecydowanie dołączę długoterminowo! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur zapora Napisano 17 maja 2021 Udostępnij Napisano 17 maja 2021 Witam,ma ktoś miejsce w rodzinie?Na dłuższy okres. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 18 maja 2021 Udostępnij Napisano 18 maja 2021 (edytowany) Hej. Mam jedno wolne miejsce w tidal family. Zapraszam do kontaktu. Już nieaktualne. Edytowano 18 maja 2021 przez soberowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur zapora Napisano 19 maja 2021 Udostępnij Napisano 19 maja 2021 Witam,nadal szukam TIDAL HiFi family.Proszę o kontakt jeśli ktoś ma wolne miejsce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredd998 Napisano 20 maja 2021 Udostępnij Napisano 20 maja 2021 Witam. Poszukuję Rodzinki HiFi która mnie przygarnie na długo letni związek. Thx. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daxus Napisano 22 maja 2021 Udostępnij Napisano 22 maja 2021 Cześć, jak ktoś chce dołączyć do rodziny TIDAL HiFi to zapraszam, wolnych kilka miejsc. Współpraca długoterminowa (konto Tidal posiadam od min 5 lat i nie zamierzam likwidować). Proszę o wiadomość na Priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulgoc61 Napisano 24 maja 2021 Udostępnij Napisano 24 maja 2021 Dnia 20.05.2021 o 21:24, Fredd998 napisał: Witam. Poszukuję Rodzinki HiFi która mnie przygarnie na długo letni związek. Thx. Witam. W poniedziałek przechodzę z HiFi na HiFi rodzinka. Mam jeszcze miejsce. Kontakt dbogucki@wp.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiziga Napisano 26 maja 2021 Udostępnij Napisano 26 maja 2021 Hej, dołączę również do rodzinki hifi. Kontakt lukiziga@o2.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekko Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 cześć,szukam miejsca w rodzince na dłużej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobch Napisano 28 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2021 Szukam miejsca w rodzince, chętnie dołączę do kogoś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek1810 Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Cześć, chętnie się podłączę do rodzinki, jak ktoś ma miejsce proszę o kontakt jarek1810@gmail.com Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2021 Siemka. 1 osoba mi sie wykruszyła z rodziny więc mam 1 miejsce wolne. Jakby ktoś był zainteresowany to proszę o PM'kę. Koszt 10zł. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batko90 Napisano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2021 Hej. 2 osoby podłączą się do rodziny Swoje konto prowadzę od ponad roku, mogę zapłacić z góry z kilka msc. PM. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ticoljdm Napisano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 Chętnie dołączę do rodziny TidalWysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts