mkk Napisano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 Szukam zaginiowego wujka albo cioci żeby mnie do rodziny Tidalowej przygarnęli w zasadzie nawet dwa sloty by się przydały.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 11 godzin temu, ticoljdm napisał: Chętnie dołączę do rodziny Tidal Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Sprawdz PM. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicz Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 Witam. Chętnie dołącze do rodziny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 4 września 2021 Udostępnij Napisano 4 września 2021 21 godzin temu, wicz napisał: Witam. Chętnie dołącze do rodziny. Jesli chcesz to mam wolne miejsce. Kolega ticoljdm sie nie odezwal jeszcze... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faire Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 Ja też chętnie dołączę do rodziny Tidal Hifi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S-Works Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Czy ktoś przenosił listy z TIDAL do TIDAL jakimś darmowym programem??? Kończy mi się konto studenckie i chcę przejść na rodzinę (3m gratis) więc muszę założyć jako nowy użytkownik a nie chciałbym stracić moich starych playlist. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid.G Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Cześć, Chętnie dołączę do rodziny HiFi, jakby ktoś chciał mnie przygarnąć to bardzo bym prosił maila z racji tego, że na forum nigdy nie jest mi po drodze :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faire Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 mam miejsce w Tidal Hifi family, prosze piszcie na priv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Stan Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 Dnia 19.09.2021 o 16:36, faire napisał: mam miejsce w Tidal Hifi family, prosze piszcie na priv Hej, jestem chętny do przyłączenia do rodziny Tidal Hifi Okres bezterminowy. Muzyka to co kocham Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vteccorp Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Cześć Szukam miejsca w rodzinie TIDAL HiFi, najlepiej gdyby konto było planowane jako długokresowe / bezterminowe. Zależy mi na ciągłym korzystaniu z usługi, moja poprzednia rodzinka rozleciała się po ~1,5 roku... niestety... Jeśli ktoś ma wolnego slota proszę o info na PW Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal509 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Witam również szukam miejsca w rodzince i jestem zainteresowany dłuższą przynależnością Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel0115 Napisano 10 października 2021 Udostępnij Napisano 10 października 2021 Dnia 19.09.2021 o 16:36, faire napisał: mam miejsce w Tidal Hifi family, prosze piszcie na priv Witam czy opcja dołączenia do Tidal Hifi nadal aktualna jestem zainteresowany na dłuuugi okres... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faire Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Dnia 10.10.2021 o 11:28, daniel0115 napisał: Witam czy opcja dołączenia do Tidal Hifi nadal aktualna jestem zainteresowany na dłuuugi okres... witam, sprawa nieaktualna. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek11 Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 Zwolniło się 1 miejsce w rodzince. Jak jest ktoś chętny to proszę pisać na priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek11 Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 Dnia 14.10.2021 o 00:50, Grzesiek11 napisał: Zwolniło się 1 miejsce w rodzince. Jak jest ktoś chętny to proszę pisać na priv. Już mamy komplet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gasfin Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 Witam, Chętnie przyłącze się do rodzinki. Tylko w perspektywie długoczasowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gasfin Napisano 19 października 2021 Udostępnij Napisano 19 października 2021 Witam, Bardzo chętnie dołączę do rodziny jeśli ktoś dysponuje wolnym miejscem. Długoterminowo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Sadowski Napisano 22 października 2021 Udostępnij Napisano 22 października 2021 Witam szukam rodziny tidal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 27 października 2021 Udostępnij Napisano 27 października 2021 Witam, Posiadam wolne miejsca w "rodzince". Chętnych zapraszam na priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wision211 Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 Dnia 27.10.2021 o 10:50, soberowy napisał: Witam, Posiadam wolne miejsca w "rodzince". Chętnych zapraszam na priv. Hej do końca miesiąca mam subskrypcję HiFi i od grudnia chciałbym podłączyć się do jakiejś rodzinki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 6 listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 listopada 2021 Rodzinka pełna, dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 Witam, Chętnie dołączę do rodzinki najlepiej długoterminowo. Proszę o info na PW Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Dołączę.Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 14 listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 listopada 2021 Dnia 9.11.2021 o 22:40, Dedal75 napisał: Dołączę.Pzdr No to chodź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 14 listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 listopada 2021 Zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts