maxx53 #1 Napisano 11 lutego 2018 Dzień dobry wszystkim Z góry przepraszam jeżeli umieszczam post nie tu gdzie trzeba ale potrzebuje pomocy. Mój tata ma kino domowe Lg 3D blue Ray home Cinema model HX906TA, zepsuła się płyta główna w amplitunerze i tutaj moje pytanie czy mógł bym do głośników z tego kina domowego dobrać jakiś inny amplituner? Proszę o radę bo naprawa oryginalnego amplitunera kosztuje sporo. Głośniki to zestaw 5+1. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoRo #2 Napisano 11 lutego 2018 Za ok. 300zł możesz kupić używany amplituner z BluRay podobnego typu co masz ("naleśnik") z 5.1 kolumnami. Subwoofer z zestawu jest chyba pasywny i nie ma regulacji. Więc raczej wykorzystanie go i podpięcie pod normalny amplituner kina domowego będzie niemożliwe (amplitunery wymagają aktywnych subwooferów). Chcesz urządzenie podobnego typu co posiadane - czy oddzielny amplituner kd oraz odtwarzacz BluRay? Pozdrawiam PS. Przenoszę wątek do właściwego działu - i uzupełniłem temat wątku. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx53 #3 Napisano 12 lutego 2018 (edytowany) A czy można by było dobrać jakoś amplituner sony do tych głośników? co by było lepsze oddzielny amplituner i odtwarzacz blu Ray? I mam jeszcze jedno pytanie bo ja w tym temacie troszkę się nie orientuję jak dobrać amplituner żeby to chodziło jak z oryginalnym? Edytowano 12 lutego 2018 przez maxx53 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach