Fafniak Napisano 15 lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 lutego 2018 Pierwszy raz w życiu dodałem użytkownika do ignorowanych. Zaznaczyłem wszystkie opcje. Niestety silnik forum przesyła mi na pocztę wypowiedzi tego osobnika. wyświetla w najnowszych postach na stronie głównej jak jestem w wątku, to przy informacji że ktoś coś napisał i odświeżeniu czasem pojawia się kawałek postu ignorowanego użytkownika Czy da się coś z tym zrobić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 16 lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 lutego 2018 Cześć, testuję to właśnie i sprawdzam ustawienia. Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 28 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 marca 2018 @Redakcja AUDIO Plissss czy jest szansa żeby to działało poprawnie ? Jakieś informacje? Przez niewłaściwe działanie doszło znowu to zbędnej wymiany zdań. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 10 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2018 Za 5 dni minie 2 miesiące od mojego postu. Czy doczekam się jakiejś odpowiedzi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2018 Cześć, przepraszaaaaam! Tak, jest błąd, który został zgłoszony wyżej, bo faktycznie wyświetlane są posty w Ostatnio dodanych. Zostanie to naprawione. Jeszcze raz przepraszam, że sprawa utknęła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2018 Bardzo dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2018 Problem został zgłoszony do producenta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 28 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2018 Rozumiem. Dziękuje za informację Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts