Gość Napisano 6 maja 2017 Udostępnij Napisano 6 maja 2017 (edytowany) AA popieram zacna płyta Krzysztofa. Choć głos miał zawsze ciekawy i nawet jego "idolowe" metalowe wykonywania miały coś w sobie to dopiero niedawno odnalazł swoją drogę i oby się jej trzymał. Ja ostatnio słucham Beaty jakoś jej płyty są tak fajnie nagrane, że sama przyjemność jej słuchać choć wiadomo, że wiele utworów to bardziej rozrywka niż poważne granie:). Warto jeszcze posłuchać Snowman- Gwiazdozbiór jakoś w ucho mi wpadła ta płyta:) przyjemne żywe granie z kilkoma interesującymi tekstami. Edytowano 6 maja 2017 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 6 maja 2017 Udostępnij Napisano 6 maja 2017 52 minuty temu, Sanwing napisał: Ja ostatnio słucham Beaty jakoś jej płyty są tak fajnie nagrane, że sama przyjemność jej słuchać choć wiadomo, że wiele utworów to bardziej rozrywka niż poważne granie:). O której Beacie piszesz Sanwing? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 maja 2017 Udostępnij Napisano 6 maja 2017 O tej o tej trochę wstyd się przyznać;) Kozidrakowa:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 maja 2017 Udostępnij Napisano 6 maja 2017 A niby dlaczego wstyd? Beata robi swoje od wielu lat, teksty piosenek mają sens i istnieje linia melodyczna. Nie przesadzajmy z krytyką... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 maja 2017 Udostępnij Napisano 6 maja 2017 (edytowany) Mnie uwiodła utworem: "u stóp szklanych gór" oraz dobra realizacja płyt. A lekko nieśmiało o niej pisze bo zdania odnośnie jej muzyki i wokalu są różne. Ja uważam, że zrobiła kawał dobrej roboty. Trochę mnie podbudowałeś RoRo Edytowano 6 maja 2017 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 6 maja 2017 Udostępnij Napisano 6 maja 2017 Stara Beata jest całkiem ok, ale ta dzisiejsza coś do mnie nie trafia ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 maja 2017 Udostępnij Napisano 7 maja 2017 Tu się zgadzam, poszła trochę w stronę polskich pioseneczek do miłosnych filmów czy też seriali- tak mi się kojarzą te utwory. Nie zmienia to faktu że ma porządnie nagrane utwory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 7 maja 2017 Udostępnij Napisano 7 maja 2017 Do tego ma (miała) fajny i mocny głos. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk2kartman Napisano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2017 Ja bym chcial zwrocic uwage forumowiczow na polskiego producenta muzycznego Noon. Zaczynal od hip hop ale teraz poszedl bardziej w elektronike, naprawde fajne bity. Polecam plyty: Bleak Output, Muzyka klasyczna instrumentalna, Gry Studyjne, HV/Noon - Versions, Pewne Sekwencje, Wydal tez plyte ktora w calosci byla nagrywana analogowo, troche dziwna ale po chwili sluchania mozna wyczuc co chial przekazac, wydana zostala pod jego imieniem i nazwiskiem Mikolaj Bugajak - Strange Sounds And Inconceivable Deeds Szczerze polecam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiof Napisano 19 września 2017 Udostępnij Napisano 19 września 2017 Noon, ten od Pezeta? Zawsze podobało mi się, że kto jak kto, ale Pezet swa sztukę uprawiał w towarzystwie najlepszych bitów, więc chętnie sprawdzę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelchr Napisano 9 lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 lutego 2019 lonker see " one eye sees Red" fajne jazz rockowe granie , super na koncertach ale z materiałem studyjnym też warto się zapoznać. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts