Big_boy Napisano 16 marca 2018 Udostępnij Napisano 16 marca 2018 Witam potrzebuje pomocy walcze juz 2dzien Pierwszy raz przyszlo mi walczyc z systemem 5.1 presja osob 3cichi niestety poleglem i siedze w swoim mjuzik rumie przy Red Chot Chilli Peppers i prosze o pomoc bo nie ogarniam tv sony ale bez hdmi z funkcja ARC wiec podłaczony metada ze zdjecia hdmi plus optyka Dzwiek mam tylko w stereo podlaczone sa 2przednie plus centralny plus 2satelitki tyl przy tescie na wzmacniaczu z microfonem wykrywa wszystko ale juz jak przelacze na tv to gra tylko stereo i co najciekawsze na wzmacniaczu dodam ze to yamaha RX A3010 NA WYSWIETLACZY Z PRAWEJ STRONY POKAZUJE L R i pod L najciekawsze wyswietla jeszcze sw1 gdzie subwoofera narazie nie ma wcale w promieniu 10kilometrow... Jakies rozwiazania ?? nie wiem jak to ugrysc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 marca 2018 Udostępnij Napisano 17 marca 2018 Czy źródłem jest TV czy jakiś dekoder ( n-ka ,polsat itp. ) ? Subwoofer może pokazywać , gdy masz głośniki na smoll , lub włączony extra bass Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Big_boy Napisano 18 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 marca 2018 Straszna przeprawa byla z tym kinem ale udalo sie mikrofony kalibracje wszystko bylo przeciw mnie co sie okazalo i bylo to strasznie dziwne i do teraz tego nie rozumiem , satelitka prawa tył po kalibracji pokazywalo ze zle podlaczony kabel czyli pomylony plus z minusem jakis absurd sam zarabialem banany na koncach i sprawdzilem 3 razy zeby nie bylo wtopy i sie zgadzalo przy wzmacniaczu i glosniku a on mi dalej ze zle kable podlaczone i musialem zamienic co nie przyszlo latwo no bo jak jestes pewny ze masz wszystko dobrze i musisz wypiac czerwona koncuwe i wetknac w niebieska i odwrotnie szook ale pomoglo dziala gra dzieki za pomoc jakos sie udalo straszna przeprawa z tą technologia XXI wieku pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts