quna Napisano 17 marca 2018 Udostępnij Napisano 17 marca 2018 Witam tak jak w tytule .Posiadam ten sprzęt od kilkunastu lat sprowadzony z USA . Moje pytanie czy warto zmienić na cos nowszego. Dodam że ampituner wspułpracuje z systemem głośników Bose Acoustimass 7 + 2 spikery Bose model 21 jako stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 marca 2018 Udostępnij Napisano 17 marca 2018 Myślę ze do tych kolumn szukanie lepszego sprzętu zupełnie niema sensu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quna Napisano 17 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2018 wiem że on w zupełności wystarcza do tych kolumn. Chodzi mi o jakieś sensowne podłączenie tego amplitunera do tv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 marca 2018 Udostępnij Napisano 17 marca 2018 (edytowany) Ten amplituner niema wejść cyfrowych. Można go było podłączyć do zewnętrznego cyfrowego procesora dźwięku przestrzennego lub DVD z wyjściem analogowym 5.1 . Dlatego potrzebujesz coś co dostarczy dźwięk przestrzenny do niego lub musisz wymienić na nowy amplituner kd. To chyba oczywiste ? Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę jakiegoś portalu handlowego hasło : DAC 5.1 Edytowano 17 marca 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts