quna #1 Napisano 17 marca 2018 Witam tak jak w tytule .Posiadam ten sprzęt od kilkunastu lat sprowadzony z USA . Moje pytanie czy warto zmienić na cos nowszego. Dodam że ampituner wspułpracuje z systemem głośników Bose Acoustimass 7 + 2 spikery Bose model 21 jako stereo. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #2 Napisano 17 marca 2018 Myślę ze do tych kolumn szukanie lepszego sprzętu zupełnie niema sensu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quna #3 Napisano 17 marca 2018 wiem że on w zupełności wystarcza do tych kolumn. Chodzi mi o jakieś sensowne podłączenie tego amplitunera do tv Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #4 Napisano 17 marca 2018 (edytowany) Ten amplituner niema wejść cyfrowych. Można go było podłączyć do zewnętrznego cyfrowego procesora dźwięku przestrzennego lub DVD z wyjściem analogowym 5.1 . Dlatego potrzebujesz coś co dostarczy dźwięk przestrzenny do niego lub musisz wymienić na nowy amplituner kd. To chyba oczywiste ? Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę jakiegoś portalu handlowego hasło : DAC 5.1 Edytowano 17 marca 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach