sim0r Napisano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2018 Witam. Szukam TANIEGO zestawu kina domowego (ampli,wofer,głośniki) - tak do 1500 PLN. Pokój ok 20m2 , TV na wolnej ścianie 4x2.5m Do kina chcę podłączyć TV + ps4 (z ps4 chciałbym odtwarzać filmy br) Za tą cenę nie oczekuję nagłośnienia jak w zestawach za 20k. Ale Nie chcę też irytującego pierdzącego plastiku. Tak, wiem, że 1500 to mało .. TAK, wiem, że to nie będzie prawdziwe kino.. TAK, jestem biedny nie stać mnie na więcej , NIE nie będę nic "dozbierywał" na lepsze, bo mi szkoda. Z góry dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2018 To nic nie ;dozbierywuj:.Za te pieniądze to tylko pierdziawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2018 Na początek Yamaha seri 6 za 500 PLN, Tannoy M2.5 za 600 PLN i Tannoy mc za 260 PLN. Na tyły Tannoy M1 za 450 i za jakiś czas Tannoy m-sub 10 za 500 PLN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2018 To już bez subwoofera ponad 300 zł więcej niż zakładał budżet. Trzeba tu jakiś starszy i tańszy amplituner i tańsze kolumny. Noże jakiś zestaw z subwooferem i niedużymi w miarę porządnymi kolumnami. Osobiście myślę ze lepiej jest skupić się na niedrogim systemie stereo z możliwością rozbudowy do 2.1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2018 Używane według mnie. Poszukaj w swojej okolicy, trafisz coś już z subem. Np http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7251947087 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts