excel223 Napisano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2018 Po przeczytaniu miliona wątków na forum zdecydowałem się na JBL Bar. Do pewnego czasu byłem zdecydowany na JBL Bar 2.1 jednak mam znajomego w sklepie RTV więc mam całkiem sporą zniżkę na ten sprzęt i tutaj coraz bardziej zerkam w kierunku JBL Bar 3.1. Czy ktoś z Was odsłuchiwał na żywo obu i może coś na ten temat powiedzieć? W JBL 2.1 mamy suba 200w i 2 głośniki po 50w a w JBL 3.1 suba 300w i 3 głośniki 50 w, tylko czy to rzeczywiście słuchać w brzmieniu? Soundar będzie używany: 50% filmy, 30% mecze, 20% muzyka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2018 skoro kolega pracuje w sklepie i ma go na stanie, to jaki problem do niego podejść, w celu zaprezentowania owego sprzętu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
excel223 Napisano 4 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2018 dzięki, właśnie takiej odpowiedzi mi było trzeba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2018 serio, odpowiedź kogokolwiek w tonie "tamten będzie lepszy" będzie miała dla Ciebie większą wartość, niż możliwość własnego nausznego zapoznania się z jego brzmieniem? jeżeli oczekujesz konkretu, to ja osobiście na soundbar takich pieniędzy bym nie przeznaczył, można te pieniądze znacznie lepiej spożytkować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2018 To bardzo dobra odpowiedź. Też nie rozumiem istoty tego pytania. A znajomy nie może zaproponować czegoś sensowniejszego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts