ptK Napisano 10 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2018 (edytowany) Ma ktoś dobrą firmę? Lubię jak jest sporo basu, bardzo zależy mi na tym aby nie wypuszczały dużej ilości dźwięku. Jeżeli bardzo się opłaca to mogę troszkę dopłacić. Edytowano 10 kwietnia 2018 przez ptK Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 10 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2018 (edytowany) Myślę że Samsung Level U Pro były by dobre. Edytowano 11 kwietnia 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2018 Zdecydowanie mogę polecić Ci MEE Audio, słuchawki tego producenta charakteryzują się między innymi dobrze zaznaczoną, angażującą linią basu. Sprawdź MEE Audio X5, które mają dwie możliwości mocowania: z "ząbkiem" chowanym w uchu, albo jak klasyczne słuchawki dokanałowe; do tego Bluetooth 4.2 i do 6.5h działania na baterii. Jeśli chodzi o przepuszczanie dźwięku, dużo zdziałasz samym dopasowaniem słuchawki do ucha, to znaczy odpowiednim zamocowaniem i dobraniem gumki dokanałowej w odpowiednim rozmiarze. Jeśli jesteś w stanie dopłacić niewielką sumę, to polecam Ci MEE Audio X6. W zestawie znajdziesz 4 pary wkładek dokanałowych w różnych rozmiarach, dzięki czemu dobrze dopasujesz model, który najlepiej dopasuje się do kanału usznego, a zatem przepuści mniej dźwięku na zewnątrz. Ponadto posiadają system mocowania za uchem, który dobrze utrzymuje słuchawkę w miejscu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts