venom200 Napisano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2018 Witam całkiem niedawno natknolemsien na temat DACow z tematu.Zainteresowany jestem zakuoem Denafrips a tylko no właśnie którego. Ares podobno swietnym DACiem tym bardziej w stosunku cena jakosc. Ale wiadomo nie chcę wymieniać co rusz DACa i tu pytanie. Ktoś z Was miał styczność z tymi urządzeniami. Czy warto dopłacać do Pontusa czy Ares jest juz godnym polecenia DACiem.Oba DACi są R2R z tym ze Pontus jest NOS i OS ma dwa tryby.Jego poziom grania w/g zachodnich forumowiczow to Holo Spring Level 3 zaś sam Ares to Holo Spring Level 1 .Do tej pory gralemna Xiangsheng DAC05 którego sprzedałem chocnoe wiem czy dobrze zrobiłem. Bo to świetny DAC w śmiesznej cenieReszta toru to Cayin A70 z Amperexami i Arcady 2,5 Signature na SS9700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2018 Widzę że fan konstrukcji z Tychów A więc proponuje do zestawu dac pratagonist który będzie zrobiony pod ten set. Albo wyjątkowo dobry. Rewelacyjny chord qutest. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braap Napisano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2021 Na świecie hype na Denafrips jest ogromny a tutaj przez 3 lata nikt nic?:) @S4Home miałeś może okazję słuchać Aresa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finchers Napisano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2021 35 minut temu, braap napisał: Na świecie hype na Denafrips jest ogromny a tutaj przez 3 lata nikt nic?:) @S4Home miałeś może okazję słuchać Aresa? Autor tematu już dawno ma Pontusa... Brawo za wykopalisko 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braap Napisano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2021 Tu się nie pochwalił opisywał gdzieś wrażenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom200 Napisano 27 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 Wrażenia jak najbardziej pozytywne, sam fakt że to jedyny dac który gra u mnie już całkiem sporo czasu. A było takie od których nawet kartonu nie wyniosłem z pokoju. Jak np Stream Magic 2Wysłane z mojego LE2123 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts