daymonn Napisano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2018 Witam zainteresowanych. To moj pierwszy post wiec jezeli temat byl juz poruszany, z gory przepraszam. Mam salon 28m2 i chcialbym postawic podpiac pod tv jakies granie. Zupelnie sie na tym nie znam. Zalezy mi zeby w miare dobrze bylo slychac niskie tony. Patrzylem na necie cos na ksztalt aktywnej kolumny np z krugera. Nie chce kina domowego bo nie chce zagracac salonu. Myslalem o czym niedużym i zeby lepiej gralo niz tv Budzet raczej do tysiaca. Na pewno sa tu osoby ktore pomoga mi znalezc optymalne rozwiazanie. Z gory dziekuje za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2018 W tej cenie to chyba tylko jakiś soundbar. Absolutnie tego nie polecam. Ewentualnie używane stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2018 Prawda:) Ale nie soundbar to nie. Co najwyżej można go używać do zabawy w gwiezdne wojny. Ale lipa bo trzeba mieć dwa Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts