john44 Napisano 17 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2018 Cześć, to mój pierwszy post tutaj, więc wybaczcie dyletanctwo. Lubię mieć maksymalnie dobry dźwięk za założoną cenę, a aktualnie jestem na etapie reorganizacji mojego sprzętu grającego. Nie chcę żeby sprzęt zajmował dużo miejsca. Właśnie sprzedałem wielkie kolumny stereo quadral quintas. Co mam: · Wzmacniacz Rotel RA 972 · CD Yamaha CDX-396 Z czego słucham: · Komórka, laptop (zapachniało siarką?;) · Powyższe CD – okazjonalnie Chciałbym kupić do tego najmniejsze możliwe głośniki stereo o wymiarach ok. 30x20x20 cm. Mam do wydania ok. 500 zł. Pytania: 1. Jakie te głośniki? 2. Czy to ma w ogóle sens? (Zaznaczam, że nie jestem audiofilem.) 3. Czy może jest jakieś jeszcze bardzie kompaktowe rozwiązanie, jakiś soundbar czy coś w tym stylu (niekoniecznie musi się mieścić w budżecie)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2018 Tannoy m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john44 Napisano 18 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2018 Super, dziękuję za podpowiedź! Jakieś inne propozycje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2018 No ale po co? Dla propozycji? No to whatfedale diamond 9.2 i 10.2 Magnat quantum 673, starsze eltaxy, jak Najdziwaczniejszych w dobrym stanie to elac bs73 Mission 772 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts