Big_boy Napisano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2018 Witam jestem raczkujacy w gramofonie i nie chce nic zepsuc ale ostatnio po odsluchu moja dziewczyna gdzie kompletnie nie wiedziala nawet jak to uruchomic postanowila sobie posluchac gramofonu z kolezanka i efektem tego jest ciagle odtwarzanie plyty na wysokich obrotach gramofon kompletnie nie reaguje na przelacznik szybciej wolniej caly czas na szybko jedzie Gramofon to JVC QL A2 Prosze o jakas porade Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 Może gałka od zamiany prędkości się poluzowała. Przy przełączaniu obrotów czujesz, że przełącznik przeskakuje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Big_boy Napisano 30 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2018 tak czuje przelacza dosc twardo i ciezko chodzi pokretlo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 5 maja 2018 Udostępnij Napisano 5 maja 2018 Jeżeli obroty nie reagują nawet w najmniejszym stopniu na przełączanie, to może sam przełącznik uległ uszkodzeniu. Ciężko jednak wywróżyć coś więcej na odległość. Musiałbyś @Big_boy rozebrać gramofon i zajrzeć do środka. Jeżeli masz miernik to możesz sprawdzić czy przełącznik jest uszkodzony. Jeżeli nie chcesz sam się za to zabierać, to możesz podesłać drapaka do nas. Chętnie pomożemy w naprawie gramofonu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Big_boy Napisano 6 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 maja 2018 dzieki narazie jestem za granica jak nede mial mozliwosc podac komus kto bedzie jechal do PL to jak najbardziej podesle do sprawdzenia pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 19 maja 2018 Udostępnij Napisano 19 maja 2018 Może czas sprawdzić zasilacz albo poddać gramofon sprawdzeniu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts