D3e #1 Napisano 22 maja 2018 Witam, posiadam kolumny M-audio HCS-9920 MKII oraz amplituner kina domowego Pioneer vsx-322. Zastanawiam się, czy jeśli dokupię dodatkowo stary wzmacniacz/ampli stereo (dostępne na Allegro za 100-200zł) usłyszę poprawę jakości przy słuchaniu muzyki. Jest ktoś w stanie mi podpowiedzieć? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 23 maja 2018 Bardzo niewielka. To słabe kolumny. Bardzo. 200 zł to jeszcze kwota w którą można się pobawić z racji iż odsprzedaż go pewnie w tej samej cenie. Ale szału się nie spodziewaj. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D3e #3 Napisano 23 maja 2018 No to były jedne z tańszych kolumn. Miałem nadzieję, że może pod wzmazniaczem stereo zagrają lepiej niż pod amplitunerem kd. Mam chęć na zestaw Yamaha R-N303D + Pure Acoustic NOVA 8 lub Yamaha R-N402D + Indiana Line Nota 550, ale na razie brakuje funduszy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 24 maja 2018 Ani jeden ani drugi nie jest jakoś specjalnie fajny. Jeśli trzyma cię kasa to szukaj w używkach. W tej cenie znajdziesz znacznie lepszy sprzęt. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach