Gość Napisano 31 maja 2018 Udostępnij Napisano 31 maja 2018 (edytowany) Szanowni Administratorzy, w wersji mobilnej nie pokazuje się "okno" z informacją RODO i dzięki temu mogę tę treść zapisać, natomiast w wersji komputerowej to okno ma błąd, otóż nie da się go wyłączyć! Przycisk "Rozumiem, zamknij okno" NIE DZIAŁA! Pozdrawiam, licząc na naprawę, Wojtek Edytowano 31 maja 2018 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2018 (edytowany) Niestety problem się powtarza- w wersji mobilnej okno RODO się nie pojawia, więc mogę pisać, ot choćby tę uwagę. W wersji komputerowej nie można zamknąć okna RODO, co uniemożliwia użytkowanie forum. Pozdrawiam, WP Edytowano 5 czerwca 2018 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 5 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2018 Cześć, potrzebne mi dane - jaki masz system operacyjny, jaką przeglądarkę i wersję przeglądarki. Pozdrowienia serdeczne, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 5 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2018 U mnie było odwrotnie: na stacjonarnym (Windows 7 + Firefox) wszystko było ok, ale na komórce przez pare dni nie mogłem zamknąć tego komunikatu i pisać na Forum-dziś już jest ok również na komórce :-) Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2018 (edytowany) Te nieprzyjemnostki mam na systemie Vista. Korzystam z Opery. Nie przyszło mi do głowy żeby sprawdzić na nnej przeglądace. Pozdrawiam, WP 06-06-2018Dziś jest jak potrzeba... Dzięki. Pozdrawiam, WP Edytowano 6 czerwca 2018 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 6 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2018 U mnie na przykład, i nie tylko, ogłoszenie się nie pojawia, więc programista usuwa teraz błędy, które wyszły. Jeśli problem jeszcze istnieje, podaj mi proszę wersję Opery. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2018 Szanowna Szefowo, podaję nr Opery- 36.0 Pozdrawiam, WP PS U mnie też się nie pojawia okno dodatkowe... I fajnie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 9 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2018 Jeśli temat o tym iż cały czas wyskakuje jakieś syfne okno , to potwierdzam , dając zamknij pojawia się ponownie resetnąć cookies ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts