padu2 Napisano 7 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2008 Witam!!Mam do wydania do 350 zł na głośniki 2.0 i na subwoofer też 350zł. Co polecacie w tej cenie? Wszystko chce podłączyć do kompa.Pozdrawiam!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 7 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2008 Same głośniki (kolumny) chcesz kupić, a wzmacniacz do nich już masz, czy mają to być kolumny aktywne, podłączone bezpośrednio do wyjścia karty dźwiękowej. Możesz też kupić zestaw 2.1 do komputera, ale chyba nie o to tobie chodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
padu2 Napisano 7 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca 2008 mają to być kolumny aktywne, podłączone bezpośrednio do wyjścia karty dźwiękowej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzaczek Napisano 15 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2008 ekspertem nie jestem, ale polecam Creative, zaden sprzet nigdy mnie nie zawiodl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2008 Cytat ekspertem nie jestem, ale polecam Creative, zaden sprzet nigdy mnie nie zawiodl - tandeta pod względem naturalnościPolecam Microlab Solo 6/7 , Microlab Pro2 /3 ... albo inne dobre 2.0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts