Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
kamilh83

Onkyo HT-R695 problem z subwooferem

Recommended Posts

Witam. 
Mam problem z amplitunerem HT-R695. Zrobiłem aktualizacje oprogramowania i teraz po wyłączeniu urządzenia nie wyłącza się automatycznie subwoofer tylko buczy. W trakcie normalnej pracy subwoofer włącza i wyłącza się prawidłowo. Może macie pomysł jak rozwiązać ten problem?

Edytowano przez kamilh83

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne. 

Jak nie pomoże to zainstaluj poprzednia wersje softu. Co ta nowa ci daje ekstra?

Piotrek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Z tego co zaobserwowałem to aplikacje internetowe płynniej pracują, i tyle.

Przywrócenie ustawień fabrycznych nic nie dało. W wolnej chwili spróbuję z softem. Może wystarczy w menu coś zmienić? Tyle że ustawień od aktywnego subwoofera nie widzę. 

Może ktoś ma jakiś pomysł?

Edytowano przez kamilh83

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Problem rozwiązany...

Kupiłem nowy przewód sygnałowy, pozłacane końcówki, super ekranowany, nie pomogło. Telefony do serwisu, zrób to, zrób tamto, nic nie dało. Po wyłączeniu amplitunera subwoofer buczy. Zostaje wysyłka do serwisu. Wczoraj u znajomego wpadły mi w ręce najzwyklejsze stare cinche od jakiejś gierki. Podłączyłem i wszystko pięknie śmiga. Także dziekuje za porady, problem rozwiązany.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×