Mateo89 Napisano 19 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2018 Witam chce zresetować całkowicie amplituner jak to zrobić? Wiem że trzeba wejść przez return i włączenie mapki) amplitunera ale co dalej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2018 Instrukcja. Nie łatwiej niż pisanie na forum? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo89 Napisano 20 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2018 Wyjechałem ze sprzętem i nie mam jej tutaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2018 https://europe.yamaha.com/en/products/audio_visual/hifi_components/r-n803d/downloads.html Nie ma za co Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo89 Napisano 20 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2018 Dzięki @S4HomePiotrek??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts