Artur K Napisano 20 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2018 (edytowany) Witam. Za niedługo jadę w podróż i potrzebuje nowych słuchawek (nausznych) najlepiej bezprzewodowych (w ostateczności kabel przełknę). Cena max 200 zł. Podałby ktoś jakiś dobry model? Zaznaczę, że nie jestem audiofilem. Edytowano 20 czerwca 2018 przez Artur K Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2018 Jeśli potrzebujesz słuchawki bezprzewodowe, to trudno będzie znaleźć coś lepszego w tej cenie od Blueduio T4. Wśród słuchawek przewodowych można znaleźć lepiej grające słuchawki. Wybór w dużej mierze zależy od rodzaju muzyki jaka będzie na nich słuchana i od preferencji dźwiękowych. Często słuchawki wokółuszne są nazywane nausznymi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 20 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2018 A co bedzie Twoim źródłem? Tzn. Jaki telefon? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur K Napisano 20 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2018 Źródłem dźwięku będzie Ipad 2018. Co do Bluedio t4 powinny wystarczyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts