Mateo89 Napisano 27 czerwca 2018 Napisano 27 czerwca 2018 Witam . Panowie robię wszytko według instrukcji tak jak jest napisane i nie mogę połączyć amplitunera z siecią wi fi dlaczego ? Robiłem już to 50 razy wpisuje wszystko co piszą w instrukcji i dalej nic ciągle po zatwierdzeniu sprawdzam czy jest połączony i wyskakuje disconect . Pomożecie ? może ktoś chętny przez telefon pomoc ? dodam że przez aplikacje music cast normalnie łącze się z wi fi ale tylko w ten sposób a bezpośrednio nie mogę . Pomożcie Odpisz, cytując
S4Home Napisano 28 czerwca 2018 Napisano 28 czerwca 2018 Tak. Yamaha tak ma. Zrób to ręcznie. Wpisz dokładną nazwę sieci z ręki i hasło. Metoda auto nie działa. Albo zadzwoń tam gdzie kupiłeś albo już do nas. To powiemy krok po kroku co i jak. Naturalnym jednak krokiem jest telefon do miejsca zakupu. Myślę że było by szybciej niż 20 godzin Piotrek Odpisz, cytując
Mateo89 Napisano 28 czerwca 2018 Autor Napisano 28 czerwca 2018 Dzięki @S4Homewszystko działa. Pozdrawiam. Odpisz, cytując
Recommended Posts