S4Home Napisano 6 lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 lipca 2018 Bo jest Mówisz o USB w CD tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 6 lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 lipca 2018 Tak ale o tym z przodu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 lipca 2018 No to co z nim? Idzie tak samo do daca jak i ten z tyłu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 6 lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 lipca 2018 No to fajnie zawsze myślałem że tylko te z tyłu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 lipca 2018 Hahahahah Rozmowa ma chyba drugie dno ale przy piątku można sobie pozwolić na chwilę żartowania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 6 lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 lipca 2018 Co ja za głupoty wypisuje pd 50 ma tylko USB z przodu.Pomyliło mi się z A70 który ma je z tyłu.Ale nawet w instrukcji nic nie jest napisane że od 50 ma USB przez dac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 lipca 2018 A wiesz co to dac?:):):):):):):):):):) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 6 lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 lipca 2018 No pewnie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 lipca 2018 A ja teraz zauwazylem ze to tez zalezy od plyty cd.Jakby prawie kazda byla inaczej nagrana.I o dziwo bardzo fajnie brzmia plyty nagrane na komputerze.A najgorzej te obecnie kupowane np z empika.Jesli chodzi o te z kompa to najlepsze nagrane na plytach Supratec.Tylko oczywiscie teraz nie pamietam z jaka predkoscia byly nagrywane bo to bylo dosc dawno temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 6 lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 lipca 2018 Coś w tym jest płyty cd wydawane są w słabej jakości.Ale w Biedronce kupiłem dire straits za 19 zł jest świetnie nagrana. Piotrek a robiłeś test Pioneer pd 50?Płyta CD a później MP3 z usb.Bo wydaje mi się że pliki z usb grają pełniejszym dźwiękiem.Ale to tylko moja opinia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts