kluczyk Napisano 30 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2018 Mam dekoder Sagemcom ESI 88 i cyfrowy polsat . Dekoder podłączony do amplitunera poprzez S/PTIF – coaxial . Dźwięk uzyskuję tylko 2,0 Szukam osób które mają identyczną konfigurację i uzyskują dźwięk 5,1 z cyfrowego polsatu . Ktokolwiek widział ktokolwiek słyszał ( 5,1 Dolby Digital ) ? Kluczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xarius Napisano 30 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2018 Nie mam tego dekodera, ale mam Samsunga na którym to trzeba przełączyć z pilota. Twój pilot ma taki klawisz jak głośnik ze znakiem zapytania. Może nim się wybiera. W moim Samsungu jeśli tuner stoi w czuwaniu jest OK. Jeśli odłączę z prądu to wraca do 2.0. I trzeba od początku wyklikać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczyk Napisano 1 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 lipca 2018 (edytowany) Witaj dziękuję za odpowiedź . Nie mam takiego przełącznika w pilocie A czy ktokolwiek ma takie podłączenie (dekodera sagemcom lub evobox ) że korzysta z dolby digital na cyfrowym polsacie ? Edytowano 1 lipca 2018 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xarius Napisano 1 lipca 2018 Udostępnij Napisano 1 lipca 2018 Ja zdjęcie wziąłem z Google. Pokaż jaki masz pilot. I temat warto założyć na forum Satkuriera: https://forum.satkurier.pl/forum/9-cyfrowy-polsat/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczyk Napisano 1 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 lipca 2018 https://hdtvpolska.com/forum/topic/34624-test-panasonic-seria-tx-50as500-as500-va-tani-idealny-do-filmów/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xarius Napisano 1 lipca 2018 Udostępnij Napisano 1 lipca 2018 Czekaj, czekaj. Na dekoderze Polsatu masz przestawić, a nie TV. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczyk Napisano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 lipca 2018 przestawiałem na pilocie dekodera i bez zmian Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 lipca 2018 Ale co przestawiłes? Wybierasz ścieżkę dźwiękową. Jak robisz to podczas "faktów" to nic się nie zmieni. Oryginalna ścieżka musi być 5.1 żeby była różnica. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts