Dadoszczak #1 Napisano 3 lipca 2018 Cześć kupiłem sobie taki vintage:Sony TA-F4A+ST-A3L.Teraz chce żeby zagrało. Szukam nie duzych glosnikow jednoczesnie lubiąc bas. Albo zamienie sobie na jakis czas z kinem w duzym pokoju albo wsadze do sypialni. Mysle rowniez o jakims gramofonie sony . Polecajcie prosze:) dzieki! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoRo #2 Napisano 3 lipca 2018 Polecam przede wszystkim napisać post jak należy i podać potrzebne informacje (co powinno być podane masz w "Pierwszych postach"-link poniżej). Brak podstawowych danych -jak kwota czy powierzchnia pokoju, sprzęt nowy czy używany itd. A gramofon SONY to można kupić za 200zł-ale i za np. 3200zł. Więc ile zamierzasz wydać, bo pierw to musisz podać zanim dostaniesz jakieś propozycje ... Poza tym -szukasz kolumn a nie głośników (różnicę między tymi dwoma pojęciami łatwo sobie "wygooglasz", w skrócie: głośnik to część składowa kolumny, bo kolumna zazwyczaj składa się z kilku głośników,zwrotnicy i obudowy). Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dadoszczak #3 Napisano 6 lipca 2018 (edytowany) Cieszę się , że od razu trafiłem na specjalistę. Mam jeszcze z 1500 pln do wykorzystania , wiekszosc chcialbym wsadzic w naglosnienie . Sprzet uzywany mnie nie przeraza. Pokoj 15 m . Mam nadzieje ze z tymi detalami bedziesz juz mogl cos konkretnie polecic zanim zaczne goglać. pozdrawiam Edytowano 6 lipca 2018 przez Dadoszczak Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach