RMXXX Napisano 7 lipca 2018 Udostępnij Napisano 7 lipca 2018 Witam serdecznie Wiem, że temat juz kiedyś był dotknięty, ale jednak niedokończony. Pozwoliłem sobie odświeżyć temat, bo ten system głośników tv jest rewelacyjny, tylko producent radzi dokupić subwoofer KEF, ale jest zbyt drogi. Tutaj artykuł z testu https://audio.com.pl/testy/kino-domowe/zestawy-kina-domowego/1972-kef-v300 Jestem od wczoraj posiadaczem KEF V300 i chciałbym dokupić jakiś używany subwoofer do 500zł (wiadomo,, słaby finans). Efekt tych głosniczków jest oszałamiająco klarowny i czysty, ale brakuje mi lekkiego pierd*lnięcia. Czy np taki Magnat 1458561 można zastosować do tego. Bardzo proszę o pomoc, kto orientuje się w parametrach! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 lipca 2018 Lepiej tannoy msub Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RMXXX Napisano 11 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 lipca 2018 Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RMXXX Napisano 12 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 lipca 2018 Dnia 10.07.2018 o 07:42, S4Home napisał: Lepiej tannoy msub Ciężko znależć msuba, a czy Tannoy revolution sub1001 będzie ok? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lipca 2018 Udostępnij Napisano 14 lipca 2018 Tak. Też jest ok. Teraz jest sezon ogórkowy na oferty trzeba poczekać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RMXXX Napisano 17 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 lipca 2018 Kupiłem jednak tego Tannoya sub1001 Ostatnia prośba o podpowiedź jak najlepiej to razem podłączyć i jaki przewód będzie najlepszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 17 lipca 2018 Udostępnij Napisano 17 lipca 2018 nr 4 (subwoofer output) kablem RCA do sub'a, możesz pokusić się o kabel tzw. Y Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RMXXX Napisano 17 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 lipca 2018 Dziękuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts