My name doesn't matter Napisano 5 sierpnia 2018 Napisano 5 sierpnia 2018 Witam. Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna nowych głośników (do1500zł). Chciałbym żeby dobrze pracowały z konsolą DJ PIONEER DDJ-RB. Zamierzam głównie grać techno/house. Niestety nie znam sie zabardzo na sprzęcie audio. Posiadam dodatkowo amplituner Pioneer VSX - 520 ale nie wiem czy warto go jeszcze używać. Zastanawiam się czy lepiej kupić samodzielne głośniki czy składać zestaw ze wzmacniaczem. Dodam że pokój ma wymiary 3.5m/2.7m. Nie robi mi różnicy czy będzie to sprzęt używany czy nowy. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 6 sierpnia 2018 Napisano 6 sierpnia 2018 Ale to do domu czy do grajkowania? Do konsoli podłącz monitory aktywne jak rasowy DJ. Piotrek Odpisz, cytując
My name doesn't matter Napisano 6 sierpnia 2018 Autor Napisano 6 sierpnia 2018 Do domu. Zainteresował mnie JBL LSR 308. 2 takie monitoy powinny wystarczyć prawda? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 7 sierpnia 2018 Napisano 7 sierpnia 2018 Nie wiem. Musisz pytać w sklepach z elektroniką profesjonalna. Odpisz, cytując
Recommended Posts