My name doesn't matter Napisano 5 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2018 Witam. Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna nowych głośników (do1500zł). Chciałbym żeby dobrze pracowały z konsolą DJ PIONEER DDJ-RB. Zamierzam głównie grać techno/house. Niestety nie znam sie zabardzo na sprzęcie audio. Posiadam dodatkowo amplituner Pioneer VSX - 520 ale nie wiem czy warto go jeszcze używać. Zastanawiam się czy lepiej kupić samodzielne głośniki czy składać zestaw ze wzmacniaczem. Dodam że pokój ma wymiary 3.5m/2.7m. Nie robi mi różnicy czy będzie to sprzęt używany czy nowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2018 Ale to do domu czy do grajkowania? Do konsoli podłącz monitory aktywne jak rasowy DJ. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
My name doesn't matter Napisano 6 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2018 Do domu. Zainteresował mnie JBL LSR 308. 2 takie monitoy powinny wystarczyć prawda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2018 Nie wiem. Musisz pytać w sklepach z elektroniką profesjonalna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts