lol012346 Napisano 5 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2018 (edytowany) Witam, jako iż jestem kompletnym amatorem jeśli chodzi o Audio, chciałbym abyście pomogli mi w zakupie subwoofera aktywnego do pokoju do ceny 350 zł z wysyłką (nowy lub używany) Nie chodzi mi o to, żeby w cenie ~~300 zł Wyrywało okna,drzwi i ściany. Chce czuć Bass, żebym był naprawdę zadowolony, oraz dało się do niego podłączyć głośniki. Co sądzicie o tych subwooferach? Nada się któryś z nich? Piszcie też swoje propozycje. 1. JAMO SUB 210 2. MIVOC HYPE 10 G2 3. Auna Linie-300-SW-WH Edytowano 5 sierpnia 2018 przez lol012346 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2018 Witaj, Niestety w tej kwocie nie znajdziesz nowego suba. A używany będzie mocno zużyty. Dozbieraj do 500 i wtedy szukaj używki Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lol012346 Napisano 6 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2018 (edytowany) Żaden z tych ww. nie będzie dobry? Edytowano 8 sierpnia 2018 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2018 Nie chce ci mówić że nie będzie. Ale dokładając będzie znacznie lepiej. Nie wiem jakie masz oczekiwania. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lol012346 Napisano 7 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2018 Chce czuć bass i żeby też drżało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2018 No to dołóż do lepszego wyboru Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2018 22 godziny temu, lol012346 napisał: Chce czuć bass i żeby też drżało Ja mam taki sub (50% volume) , że łóżko drży z różnych stron jak przechodzi fala głośnik "nędzne" 25cm jedynie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lol012346 Napisano 8 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2018 13 godzin temu, S4Home napisał: No to dołóż do lepszego wyboru Mając te 500zł co kupić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2018 Tannoy msub Magnat sub 302a Może starszy klipsch z głośnikiem od dołu z linii sybergy, 12 ale nie pamiętam oznaczenia dokładnie. Sorki Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lol012346 Napisano 9 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2018 5 godzin temu, S4Home napisał: Tannoy msub Magnat sub 302a Może starszy klipsch z głośnikiem od dołu z linii sybergy, 12 ale nie pamiętam oznaczenia dokładnie. Sorki Piotrek Patrząc te głośniki i porównując je do tych co ja wysłałem mają mniej RMS i maks Wat Dlaczego te będą mocniejsze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2018 Jeśli wybierasz patrząc na moc. To na allegro pewnie znajdziesz fajnego voice Kraft a. Albo kino Samsunga. Na pudełku ma 1000w napisane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2018 Jak sobie zmierzyłem pobór mocy oraz dB to stwierdziłem iż 40W to max gdzie już trudno wytrzymać. W aucie mam seryjny wzmak 4x 30W , a głośniki 100W rms i gra też głośno tak więc nie ma co patrzeć na jakieś kosmiczne max moce osiągane przez 1ms czy cuś takiego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2018 Otóż to Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts