mroku #1 Napisano 7 sierpnia 2018 Od dłuższego już czasu zabieram się za podłączenie telewizora do mojego zestawu audio. Proszę Was o pomoc w doborze niedrogiego DAC i kabli. Generalnie chciałbym poprawić jakość dźwięku z telewizora, który sporadycznie używam również do słuchania muzyki z YouTube i Spotify. Jako, że nie robię tego zbyt często i nie po to żeby sobie usiąść i delektować się muzyką (do tego słucham CD), to jednak przydałby się DAC. Dodam jeszcze, że telewizor ma wyjście optyczne. Poczytałem trochę na forum i z tych niedrogich polecany jest DAC FiiO D3. W zasadzie byłem już zdecydowany na jego zakup ale postanowiłem jeszcze Was zapytać, czy ewentualnie powinienem wziąć jakiś inny pod uwagę - proszę o poradę. W drugiej kolejności mam prośbę o pomoc w dobraniu przyzwoitych ale niedrogich (do 100zł) kabli RCA oraz kabla optycznego (tutaj to w ogóle nie wiem czym się kierować przy wyborze). Oczywiście nie mam nic przeciwko używanym. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 8 sierpnia 2018 Tu i tak szału nie będzie. Fioo za stówkę wystraszy. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach