Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany zakupem nowych słuchawek dokanałowych. Docelowo będą wykorzystywane dość intensywnie 5-6h dziennie. Ważnym wymaganiem jest bardzo duża wytrzymałość na gwałtowne szarpnięcia. Wymagam czystego dźwięku z dobrym wyrazistym basem. Słuchawki będą wykorzystywane do telefonu OnePlus 6 - muzyka, filmy, streamy. Mikrofon jest wymagany. Przedział cenowy to najlepiej +/- 300 PLN, jeśli jest warto dołożyć grosza to nie będzie problemu wydania około 500 PLN

Przez ostatnie dwa lata korzystałem z SNAB Overtone EP-101M z których jestem w bardzo zadowolony, dlatego preferuje właśnie SNAB'y. 

Napisano

Myślę, że mogą Ci się spodobać MEE Audio Pinnacle P2. Są niezwykle wytrzymałe, posiadają wzmocniony kabel, a nawet jeśli zdarzy się wypadek, to słuchawki montowane są na złączu MMCX więc bez problemu będzie można je potem "odratować". Słuchawki oferują dość ciepłe brzmienie o solidnej podstawie basowej, która jednak nie pozwala zniknąć górnym rejestrom. Scena i stereofonia na wysokim poziomie, średnica dobrze wyeksponowana i wyważona względem pozostałych części pasma.