Pilislaw1978 Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Dnia 7.09.2018 o 08:05, lolo2 napisał: Heco 200f normalnie zamocujesz do sufitu. 3 Kolki z haczykami. Glosnik nakladasz na 2 haczyki, potem przyciskasz do sufitu, trzeci haczyk blokade przekrecasz srubokretem wepchanym pomiedzy glosnik i sufit. Efekt koncowy masz tu: https://s14.postimg.cc/5zqbjxe9d/DSC09279.jpg image upload free Zrodlo: Zdjecie jest wlasnoscia Bipo i jest publicznie dostepne na stronie hdtv. com.pl Bedziesz kombinowal z budowaniem jakich skrznek i innych wynalazkow a to bez sensu. A jak nie to zobacz na glosniki KEF seria T. One chyba maja specjalne uchwyty scienne. Ale ja i tak uwazam ze patent z glosnikami Heco 200f jest najlepszy. Piękności ładnie zrobione Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 18 godzin temu, Darek Narozny napisał: Witam i Przepraszam że sie wtrącam ja również szukam głosników na sufit z betonu i chce zamontować je na takim czyms ( foto1 ) ale montaz to najmniejszy dla mnie problem , wiekszy to jakie głosniki - widziałem takie : - Quadral Phase A5 - DYNAVOICE- Ref Magic FX-4 v.3 White - DALI Fazon Mikro Speaker Pair - Elac A4.2 Debut 2.0 Dolby Atmos - POLK AUDIO Monitor XT90 Dziekuje za wyrozumiałośc Pozdrawiam z Irlandii Dziadek Darek Darku piszesz ten sam post w 3 miejscach. Kiedy w innym dostałeś już odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Narozny Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 szybkie pytanie - Dobre te cuda na tył lub na gore jako sufitowe atmosy ? : Wharfedale Diamond DFS-18 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 nie kojarze tych kolumn. Albo ich w PL nie było ? Hmm nie wiem. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Narozny Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 6 godzin temu, S4Home napisał: nie kojarze tych kolumn. Albo ich w PL nie było ? Hmm nie wiem. Piotr Dziekuje Piotrze , Nie ważne że nie wiesz nic o tych glosnikach Odpowiedz i cheć odpowiedzi sie liczy Z Poważaniem Darek 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts