slk.30 Napisano 26 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2018 WitamJestem tu nowy. Kupiłem używane kino domowe Yamaha rx-v363 z głośnikami Prism. Mam taki problem że po podłączeniu do tv nie mam dźwięku na kinie domowym. Podłączone mam za pomocą kabla optycznego z tyłu amplitunera pod wejście DTV/CBL. Myślę że trzeba coś ustawić w ustawieniach ale nie wiem gdzie i co.Jestem w tym zielony i bardzo proszę o pomoc. Bede wdzięczny na udzielenie pomocy. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anderg Napisano 26 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2018 http://www.manualsbase.com/pl/manual/downloadmanual/430153/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 27 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2018 Najprawdopodobniej musisz włączyć wyjście optyczne w TV. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slk.30 Napisano 27 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2018 Miałem wyłączone w ustawieniach wyjście optyczne. A pomogło kupno nowego kabla optycznego lepszej jakości. Teraz wszystko działa jak powinno.Dzięki za pomoc.PozdrawiamWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts