materka1996 Napisano 28 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2018 Dzień Dobry, Obecnie mam Microlaby Solo6c podłączone do komputera i na takiej zasadzie szukam teraz kolumn i wzmacniacza. Kolumny będa na wysokości uszu jakiś 1 metr. Dlatego szukam kolumn podstawkowych, żebym mógł je umiejscowić na biurku. Użycie kolumn głównie gry i muzyka. Muzyka totalny mix. Pokój ma jakieś 25m2. Do kolumn i wzmacniacza potrzebuje również kabli i liczę, że ktoś podlinkuje mi do wszystkich rzeczy. Nowe czy używane? Jeżeli jakoś ma brzmieć na stronę używanych to będe takich szukać. Szukam całości do 3000zł. Mam Amplituner Yamaha AX797, który można wykorzystac na początek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2018 Masz kolumny i amplituner i szukasz nowych kolumn i wzmacniacza? Dobrze rozumiem? Do grania przy komputerze kup kolumny aktywne bliskiego pola. Za 3k kupisz już bardzo dobre nowe i świetne używane. Nie nadają się do odsłuchu z dalsza. Ale na biurku przy kompie będzie szal. Kolumny pasywne to będzie mniej optymalne wyjście dla ciebie. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 28 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2018 Zgadzam się z Piotrkiem. Jeśli siedzisz przy tym biurku tylko monitory bliskiego pola. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
materka1996 Napisano 28 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2018 Amplituner i kolumny mam w salonie. Microlaby sa w pokoju gdzie aktualnie szukam kolumn. Podlinkujesz coś co mógłbym kupić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2018 Masz specjalistyczne salony od tego. Ja kojarzę tylko kilka modeli. Ale aktywne Yamahy, dynaudio, maudio, Adam audio są dość ciekawe. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
materka1996 Napisano 28 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2018 Znajdę coś lepszego do 2 tysięcy?https://www.morele.net/glosniki-komputerowe-edifier-s1000db-spk-ef-s1000db-897257/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2018 Powiem tak. Szukał bym jednak w salonach specjalistycznych. Ale o edifierze się nie wypowiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts