Dekoder Napisano 20 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2008 Nie da się wszystkiego przesłuchać, nawet w sklepie, a na coś trzeba się zdecydować. Stąd prośba o pomoc w wyborze ! Mam dylemat związany z pojawieniem się w promocjach wielu kolumn w cenie za parę ok. 1.000 - 1.200zł. No cóż, taki u mnie obecnie budżet. A więc: Magnat Monitor 1000, Magnat Altea 5, Heco Victa 500 i 700, Jamo 606, Mission m33i i wreszcie Tannoy Mercury F3. Parametry z opisów bardzo podobne, ale chodzi o doświadczenia z odsłuchów. Kolumny będą podłączone do ampla Onkyo 604, w miejsce M-Audio HTS 700 (wyrzuciłem przez okno). Pokój w prostokącie ok. 24 m2, filmy, ale również często muza - głównie jazz elektryczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 20 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2008 Co byś z wymienionych nie kupił to i tak Chińczyka kupisz To tak żartem. Osobiście słuchałem Heco Victa 500 i 700 i z tych dwóch to 700 -tki bardzo fajnie grają a do tego ładnie wyglądają. Z twoim amplitunerem powinny się dobrze skopulować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 20 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2008 Myślę że kolega ma rację słuchałem tych mniejszych Heco i całkiem mi się to podobało.Jeszcze Tannoy Mercury F3 powinny ci sie podobać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts