Gregorius00 Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 Witam serdecznie, jestem nowy na tym forum tak, tak więc jeżeli coś źle piszę to z góry sorry za to Mam zapytanie do osób posiadających model taki jak w opisie...a mianowicie chodzi mi o opcję Blotooth (wyczytałem na stronie producenta że posiada Blotootha)... osobiście nie posiadam tego modelu, tak więc chciał bym zpytać czy przez tego Blotooth'a mogę uzyskać połaczenie LAPTOP <==> YAMAHA chodzi mi o to czy będę mógł puszczać muze przez Blotootha A jeżeli nie, to do czego on służy w tym amplitunerze Za odpowiedzi wielkie dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 Możesz wysyłać muzykę z każdego źródła ale musisz dokupić dodatkowy moduł Yba 10 .Nie jest tani około 129 Usd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorius00 Napisano 27 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca 2008 Wielkie dzięki Znalazłem już ten moduł za 100$ ale najpier sobie muszę kupić Amplituner a później się będę martwił tym modułem...póki co puszczam muze przez kabelek ale skoro jest opcja przesyłania przez Blotootha to w niedalekiej przyszłości napewno zainwestuję w ten moduł Pozdro :] ADINA PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEGO POSTU. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2008 Bardzo proszę - temat zamknięty i życzę powodzenia z nowym sprzętem!Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts